jakie biale drzwi polecacie

Pieczenie nich powinno zająć około 5 do 10 minut. Jeśli kasztany być zbyt zwęglone, to znaczy, że nie wystarczy potrząsnąć patelni.

Dowiesz się, gdy są one palone do perfekcji przez fakt, że można łatwo otworzyć konsolę i wybrać piękny złoty kasztan kolorowe mięso w środku. Jest słodki w smaku i trochę krucha w fakturze. Pyszne!

Innym sposobem, aby upiec swoje kasztany jest ich miejsce, z boków pociąć na blasze lub blasze. Upiec je w rozgrzanym piekarniku (400 stopni F), aż pojawi się kasztany przetarg. To zajmie około 20 minut. Aby przetestować aby sprawdzić, czy zostały one smażone na tyle, trzymać widelec poprzez cięcia w skorupkach i test czułości.

Wreszcie, owinąć gorące kasztany w starym ręcznikiem (bez względu na to, w jaki sposób wybrał je upiec) i ścisnąć je mocno. Wyciskanie kasztany złamie i zniszczyć skór, które uczynią obierania im o wiele łatwiej zrobić. Niech pokruszone kasztanów spoczywać wewnątrz ręcznikiem przez około 5 minutach ładowania przed ich rozpakowaniu.

Otwórz się ręcznik i święto i ciesz się!

Sara Szary jest zapalonym miłośnikiem przekąski i stworzył wielki stronie internetowej o nazwie Łatwa przekąska Przepisy, gdzie można znaleźć wyśmienite pomysły na wszelkiego rodzaju gorące i zimne przekąski, raclette grillowania, Tapas małe płyty, przekąski, chipsy i idei dip i zup przekąska ,

Artykuł dzięki:

Author: logosik.pl

Share This Post On